Over Hemstea

Benvenuto op de site van Hemstea Wijnen. Wilt u kiezen uit exclusieve en zeer onderscheiden Italiaanse wijnen, dan bent u op het goede adres. Wij selecteren onze wijnen op basis van smaak, originaliteit, vakmanschap en onderscheidend vermogen. Naar onze mening is de prijs daaraan ondergeschikt. Want kennis en kunde van de wijnboer moeten uiteindelijk worden beloond. Wij gaan dus niet voor de laagste prijs, wel voor de beste kwaliteit. Overigens, zijn we de enige importeur in Nederland voor deze wijnen. Daar zijn we best trots op.

Hoe selecteren wij onze wijnen?

Bovendien willen we onze leveranciers goed kennen, dus we doen graag zaken met de families die een vaak relatief klein wijngoed hebben. Het gaat immer niet om de meeste opbrengst van een hectare. Vandaar dat we kijken naar de kleinschaligheid en naar het kwaliteitsniveau van de druiven, de wijngaard, het productieproces, het geringe gebruik van bestrijdingsmiddelen, de houdbaarheid van de wijnen en de wijze van bottelen. En bovenal moet de samenwerking gezellig en leuk zijn. Want dat hoort bij een goede wijn. En dat houden we niet voor onszelf. Want als u wijnen heeft besteld vinden we het leuk als u eens naar de wijnboer toe gaat als u tijdens de vakantie in de buurt bent. Het zijn allemaal fantastische mensen, met zeer veel liefde voor de grond, de streek en de druiven. Laat het weten aan ons als u er bent geweest via mail, telefoon of op onze Facebook-pagina!

Samenwerking met Giovanni

Al die mooie wijnen en de makers kunnen we natuurlijk niet alleen ontdekken. Vandaar dat Giovanni Boscaini aan ons bedrijf is verbonden. Giovanni is zelf ook producent in de Valpolicella en wij kennen hem al jaren. Zo was hij mede verbonden aan Le Vigne di San Pietro. Thans selecteert Giovanni samen met ons de wijnen en de producenten.

Giovanni

Kortom, we hopen dat u onze wijnen kunt waarderen en dat u net zo enthousiast wordt als wij!

Grazie e molte saluti,
Mark Geessink
Padrone Hemstea Wijnen
shopping_cart arrow_upward