Wij selecteren onze wijnen op basis van smaak, originaliteit, vakmanschap & onderscheidend vermogen.

Ervaringen

Salute

May29

Sinds deze maand verschijnt er maandelijks een een column van onze eigen padrone Mark Geessink in Mijn Magazine. De column zal gaan over de geneugten van het leven, met daarin natuurlijk centraal (onze) mooie Italiaanse wijnen. De column van mei kunt u lezen na de Lees Meer...Lees Meer
0 Comments | Posted in Ervaringen By Hemstea Wijnen
Tips

Lentewijnen

Mar11

Het is weer lente! Je merkt het aan alles, dagen worden langer, fluitende vogels in de bomen. Kleuren en geuren komen terug en alles ziet er een stuk lichter uit! De warmte van zware en aardse gerechten maakt meer plaats voor lichter en verfijnder voedsel. Met daarbij frissere en lichtere, vooral ...Lees Meer
0 Comments | Posted in Tips By Hemstea Wijnen
Tips
Het is herfst! Pompoenen vliegen je om de oren. Een uitermate geschikt gerecht voor deze tijd van het jaar: pompoenrisotto. Pompoenrisotto is een aards en fruitig gerecht, dat zowel lekker hartig als lekker zoet is. Een heerlijke smaak die troost biedt tijdens de gure herfstdagen. Lees Meer...Lees Meer
0 Comments | Posted in Tips By Hemstea Wijnen
Tips
Wat bijna niemand doet is de barbecue gebruiken in de winter. Zet 'm gewoon buiten aan en gril daarop wildgrerechten, zoals hertenrug of hazenrug. De smaak wordt zoveel beter als je dit vlees van de barbecue eet. Drink daarbij een mooie Brunello of een Barolo en de winterse barbecue is sowieso gesla...Lees Meer
0 Comments | Posted in Tips By Admin Admin
Algemeen
We zijn onlangs bij Terre di Leone geweest, in de plaats Marano in Valpolicella, en hebben met eigen ogen kunnen zien dat er een tufstenen grondlaag door het gebied van Terre di Leone loopt. Deze ader loopt alleen door zijn wijngebied wat resulteert in hele exclusieve wijnen. Op de foto zie je hoe F...Lees Meer
0 Comments | Posted in Algemeen By Admin Admin
Eten
Een uitstekende combinatie die niet velen durven te maken of niet eens bij stil staan is een wijn bij de boerenkool met worst. Deze weinig gemaakte keuze is echter een prima combinatie. Welke wijn wij hiervoor aanraden: de Refola! Onze Refola uit het jaar 2008 van Le Vigne di San Pietro is een wijn ...Lees Meer
0 Comments | Posted in Eten By Admin Admin